Random header image... Refresh for more!

Los Angeles

2 weken lang los angeles. Dus nu komen 2 weken in 1 verhaal.

We schrijven dit de laatste avond in Los Angeles. En niet alleen de laatste avond hier, maar tevens de laatste avond van onze hele trip.

2 weken hadden we in Los Angeles voordat we weer vertrekken, en 2 weken is voor ons een lange tijd. Maar achteraf is er genoeg te doen in Los Angeles. Want, zoals jullie allang weten heeft Los Angeles genoeg te bieden, meer dan voor 2 weken wellicht.

Aangekomen in L.A. viel het ons direct op dat het hier druk is. Mensen in Nederland klagen als ze soms een kwartiertje moeten wachten in een file. Voor de mensen die dan scheldend en met een verhoogde bloeddruk in de auto zitten: kom eens naar Los Angeles. Hier mag.. euhm moet je zeker rekening houden met minstens een half uur vertraging voor elke standaard rit. Dus wat voor een tijdstip de gps navigatie ook aangeeft, tel er maar gerust wat minuten bij op. zo werkt het hier, oplossingen zijn er niet en we denken ook dat niemand zich er meer echt druk om maakt. Hier in deze stad kan je gewoon 2 uur lang in de auto zitten ( ik zeg niet: rijden) en nog steeds niet op de plaats van bestemming zijn.

Maargoed, naast dit alles is er nog meer wat Los Angeles te bieden heeft. Wijken en Stranden. Inglewood, Compton, Beverly hills, Malibu, Hollywood en ga zo maar door.. Wijken waar geschiedenis is geschreven ( Who’s the dogg? ) en wijken waar nog steeds geschiedenis wordt gefilmt. Deze wijken hebben we allemaal bezocht. De ene wijk met onze overgevlogen vriend en insider Zico. De andere wijk met een plattegrond waar keurig op stond vermeld wie waar woonde! Op de foto’s is te zien welke huizen we hebben gespot!

Verder zijn er stranden waar ook genoeg te doen is. Zandkastelen waren niet aan ons besteed, maar wel Venice Beach, Manhattan Beach, Redondo beach. Kortom, allemaal stranden met plekken waar ook geschiedenis is geschreven. Hier begon Beachvolleybal ( na dit even geobserveerd te hebben vonden we dit opzich best een gay-sport..:P) en ook het moderne bodybuilding is hier begonnen. En ja, we hebben een bezoek gebracht aan Gold’s Gym venice beach. De plek waar de Gouverneur van Californië zijn hoogtij dagen heeft gevierd.

Verder zaten we de meeste tijd in een fraai hotel, met bubbelbad en zwembad! Hier hebben we na deze drukke 3 maanden ook wat tijd besteed met chillen! En ja! We hebben ook de Universal Studios bezocht! Wat we daar hebben gehaald is nog een geheimpje.

Het geheimpje is dat we daar kaartjes hebben gehaald voor de Jay Leno show. Jaja, deze boys zaten in de studio tijdens de opnamens! En onze grote vriend dr. Phil was te gast! Dus die vent hebben we ook kunnen afstrepen van de meterslange lijst van celebs! En jaja, later toen we met de auto stonden te wachten in de buurt van de studio’s, sjeesde de altijd aardige man met de snor voorbij in zijn rangerover! 1 Ster in het wild is de oogst van 2 weken LA.

En om eerlijk te zijn, wat we verder allemaal hebben gedaan is een heleboel. Maar ik hoop dat jullie nu een beetje tevreden zijn gesteld over dit laatste reisverslag.

Vragen kunnen altijd gesteld worden, we hebben genoeg antwoorden! Ik brei er nu een eind aan, er moet een tas worden gepakt! Beuh!

April 24, 2009   1 Comment

San Francisco

Het heeft weer even geduurd, maar wederom een teken van leven van de boys. Nu we dit zo schrijven zitten we in Los Angeles, ons laatste kunstje van de trip. Maar zoals jullie weten zijn we na Flagstaff en de Grand Canyon richting San Francisco vertrokken. [Lees verder →]

April 13, 2009   10 Comments

Flagstaff

Na de rit door de woestijn, en naar boven ( uiteindelijke hoogte van 4000 ft.) kwamen we aan in hippie-stad Flagstaff! Hier zouden we twee nachten slapen, om tussen die twee nachten naar de Grand Canyon te gaan. [Lees verder →]

April 3, 2009   6 Comments

Las Vegas

Na de rit vanuit Los Angeles zijn we aangekomen in Las Vegas. We waren erg benieuwd wat die ‘stad’ ons zou brengen. Want iedereen kent wel beelden van de Strip, met alle casino’s en gedoe. Maargoed,  om het in het echt te zien is altijd anders. [Lees verder →]

April 3, 2009   No Comments

San Diego

Na enkele dagen afwezigheid ‘live vanuit Las Vegas’ een update van de activiteiten van de laatste paar dagen. Ook met California zijn wij inmiddels bekend. Nouja, in ieder geval met San Diego, want hier zijn we de 24e tot de 27e op ‘site-seeiing-tour’ geweest. Korte conclusie: [Lees verder →]

April 3, 2009   No Comments